Rauman Seudun Työnhakijat ry toimintakeskus on matalankynnyksen kohtaamispaikka osoitteessa Satamakatu 2 Rauma.

Toimintakeskuksessa sijaitsee infopiste, jossa palvelee asiakasneuvoja klo 9.00-15.00. Infopisteeltä voit ostaa mm. lounas-kahvilan ruokaliput, varata aikoja sekä ilmoittautua matkoille ja tapahtumiin.

Kirpputori palvelee arkisin klo 9.00 – 18.00 sekä lauantaisin klo 10.00 – 15.00
Vanhassa puutalossa samassa pihapiirissä toimintakeskuksen kanssa on Pikku-Lokki, josta voi edullisesti ostaa mm. huonekaluja.

Lounas-Kahvilasta saat edulliseen hintaan lämpimän ruuan maanantaista lauantaihin kello 11.30 – 14.00, sekä kahviomme on avoinna heti aamusta lähtien kello 8.00, josta löydät kahvin lisäksi valmiita leipiä ja herkullisia leivonnaisia.

Ompelimo ja kutomo palvelee arkisin klo 9.00 – 14.00. Ompelimossa tehdään jäsenille pienimuotoisia korjausompeluita.

KIPINÄn tilat löydät toimintakeskuksen 2. kerroksesta. Samalla käytävällä sijaitsee Mediapaja ja kokoushuone. Täällä autamme sinua työllistymisen, että digitaalisten haasteiden kanssa.

Lokki-salista löytyy tilaa ja siellä pidetäänkin usein monia erilaisia luentoja ja opetustilaisuuksia, sekä liikutaan ja rentoudutaan joogan ja Fascian merkeissä.

Lehtienlukusalissa voit lukea päivän lehdet, jutella mukavia sekä käyttää tietokonetta esim. laskujen maksamiseen tai työpaikan etsimiseen.

Biljardisalissa voit pelata biljardia ja kuunnella musiikkia.

Toimintakeskus on päihteetön paikka.

Kartta
Scroll to Top