VAPAAEHTOISTOIMINTA

Kiinnostaako vapaaehtoistoiminta?

RST ry:llä on pitkät perinteet vapaaehtoistoiminnan saralla. Toimintakeskus ja Monipalvelukeskus KIPINÄ tarjoavat useita mahdollisuuksia vapaaehtoistoiminnan saralla.

Jos kiinnostuit ja kaipaat mielekästä tekemistä arkeesi, ota yhteyttä:

Ninni Viitanen puh. 050 407 5923
ninni.viitanen@raumantyonhakijat.com

Irene Rasila puh. 050 576 9613
irene.rasila@raumantyonhakijat.com


RST ry järjestää vapaaehtoisten tapaamisia noin kerran kuukaudessa, jotka ovat kaikille avoimia. Kahvikupposen äärellä vaihdetaan kuulumisia ja ideoidaan yhdessä vapaaehtoistoimintaa.

Tapaamisiin on mahdollisuus osallistua myös Teamsin välityksellä. Linkki tapaamiseen toimitetaan sähköpostilla ennen tapaamista. Tavoitteena on, että jokaisessa tapaamisessa on kahvittelun, ajankohtaisten asioiden ja tulevan suunnittelun lisäksi mahdollisesti koulutus/luento/tapahtuma/aktiviteetti tms.

Ellet vielä kuulu vapaaehtoisten rinkiin, mutta haluaisit mukaan, ota yhteyttä Ninniin p.  050 407 5923 tai ninni.viitanen@raumantyonhakijat.com

Tervetuloa mukaan!

Tiedotamme vapaaehtoisia sähköpostitse ajankohtaisista asioista, tapahtumista ja kokoontumisista. Jos haluat liittyä yhteiseen sähköpostirinkiin, ilmoitathan sähköpostiosoitteesi Ninnille tai Irenelle.

RST ry kuuluu vapaaehtoistoiminnan alueelliseen valikkoryhmään, jossa kehitetään yhdessä vapaaehtoistoimintaa. Rauman ryhmään kuuluu noin kymmenen eri yhdistystä/tahoa.

logo