Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.raumantyonhakijat.com ja on laadittu / päivitetty 01.06.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Saavutettavuutta on arvioitu Google Lighthouse-palvelun, WAVE web accessibility evaluation tool-palvelun, Web Disability Simulator-lisäosan ja Windows lukijan avulla.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö
3. Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen
  • Havaittava: KontrastiSaavuttamaton sisältö ja sen puutteetSivuston värit aiheuttavat joissakin osioissa vähäistä kontrastia.Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty
    • 1.4.1 Värien käyttö
  • Havaittava: Alt-teksitSaavuttamaton sisältö ja sen puutteetJoistakin kuvista puuttuvat alt-tekstit. Tätä puutetta korjataan koko ajan.Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty
    • 1.1.1 Ei-tekstuaalinen sisältö
Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi
Sähköpostilla

tuire.vanhakartano@raumantyonhakijat.com

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000