Osallistu uintikisaan

Rauman uimahalli osallistuu tänäkin vuonna Suomen Uimaliiton järjestämään Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjaan 1.–31.3. välisenä aikana ja KIPINÄ on mukana hankkeessa. Osallistu sinäkin! ja ilmoittaudu kisaan yhdistyksen infopisteellä. Kun kisa on käyty – muista ilmoittaa myös tuloksesi infopisteelle viimeistään keskiviikkona 5.4. klo 15 mennessä. HUOM! kisan kokonaistulos riittää.

Mukana olevat hallit kisaavat leikkimielisesti vesiliikuntaminuuteista ja uintimetreistä, joita vesiliikunnan harrastajat voivat kirjata Ui Elämäsi Kuntoon -mobiilisovellukseen tai paperiseen suorituskorttiin, joita saa myös Rauman uimahallin aulasta. Kampanjassa on kaksi sarjaa – uinti sekä vesijumppa ja vesijuoksu. Uintisarjassa kirjataan uituja metrejä. Vesijumpassa ja -juoksussa kerätään minuutteina täyttyneitä puolituntisia.

Ui Elämäsi Kuntoon -sovellus on ladattavissa iOS App Storesta ja Google Play -kaupasta. Liikkujien henkilökohtaiset suoritukset julkaistaan sovelluksessa. Mikäli omaa nimeä ei halua julkaistavan, käyttäjätilin asetuksissa voi muuttaa kohdan ”Näytä nimi tulostaulukossa” passiiviseksi.

Kampanja-ajan päätyttyä ja tulosten selvittyä yhdeksän aktiivista uimahallia palkitaan Speedon varustepaketilla. Vesiliikkujien kesken arvotaan Sokos Hotelsin majoituslahjakortteja. Lisäksi Rauman uimahalli arpoo osallistujien kesken liikunta- ja Rauma-aiheisia palkintoja.

KIPINÄ palkitsee ahkerimman vesiliikkujan paikallisen urheiluliikkeen lahjakortilla ja arpoo osallistujien kesken 10-kortteja Makiksen maauimalaan kesäkaudelle 2023.

Lisätietoa Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjasta löytyy osoitteesta www.uielamasikuntoon.com.

Tiedustelut: Ninni Viitanen p. 050 407 5923.