Muutoksia lounas-kahvilan toiminnassa

Suomessa vallitsee koronaviruksen vuoksi poikkeusolot ja koronaviruksen leviämisen estämiseksi ravintolat, kahvilat ja anniskelupaikat suljetaan asiakkailta mahdollisimman pian. Hallitus antoi 24.3.2020 asiaa koskevan hallituksen esityksen eduskunnalle, joka aloittaa asian käsittelyn välittömästi. Tarkoituksena on suojata väestöä ja turvata yhteiskunnan toiminta. Muutokset ovat voimassa 31.5.2020 asti.

Ruuan ulosmyynti asiakkaille on kuitenkin sallittua. Asiakas tai ruokalähetti voi hakea valmiit annokset ravitsemisliikkeestä tai ravintola itse toimittaa annokset suoraan asiakkaille.

Tästä syystä myös meidän lounas-kahvilassamme ei ole enää mahdollista ruokailla 27.3. lähtien. Tämä koskee myös aamiaista ja kahvilatoimintaa.

Haluamme kuitenkin edelleen tarjota edullista ja maittavaa ruokaa työttömille ja vähävaraisille.

30.3. alkaen lounas-kahvilastamme voi tilata noutoruokaa, mahdollisuus myös kotiinkuljetukseen tarvittaessa 5 km:n säteellä, muista kuljetuksista sovittava erikseen. Lounaan hinta on edelleen 4,50 €, maksu käteisellä tai ruokalipulla. Kotiinkuljetuksessa vapaaehtoinen maksu.

Ruoka tulisi tilata edellisenä päivänä, jotta osaamme valmistaa sitä oikean määrän ja välttää näin hävikkiä. Tilaukset voi tehdä sähköpostitse toimisto@raumantyonhakijat.com tai soittamalla infopisteeseen p. 02 822 4206.

Kuluvan päivän aikanakin voi vielä soittaa ja tiedustella ruuan saatavuutta keittiön numerosta 050-409 0238, tilaukset ainoastaan infopisteestä.

Kahvia ja päivän leivonnaisen voi lounaan lisäksi ostaa mukaansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.