Minun tarinani

Minun tarinani kertojat jakavat oman tarinansa siitä, kuinka elämässä on menty eteenpäin terveydellisten ja taloudellisten huolien, päihteiden liikakäytön tai mielenterveyshaasteiden jälkeen.

Tarinat ovat aitoja toipumistarinoita, koulutettujen kokemusasiantuntijoiden omin sanoin kerrottuna. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, mutta toimithan nopeasti, sillä paikkoja on kuitenkin rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan: 050 466 8559 / toimisto@raumantyonhakijat.com. Tarjolla pientä purtavaa. 

Mahdollisuus osallistua myös etänä, muista antaa ilmoittautuessasi sähköpostiosoitteesi infopisteelle niin saat osallistumislinkin.

”Koulutettujen kokemusasiantuntijoiden rooli on usein kohtaamisissa vaikuttava juttu, joka jää mieleen, puhuttelee ja saa aikaan uutta ymmärrystä ja näkökulmaa. Hän voi toimia sillanrakentajana asiakkaan ja ammattilaisen välillä sekä tuoda omalla esimerkillään toivon vaikeuksien voittamisesta. Kokemusasiantuntijalla on merkittävä rooli myös ennakkoluulojen poistamisessa.”  Outi Veijonaho, 26.5.2021 / www.rauma.fi 

Tarinakertoja on yhteensä kolme (3): 2.11. / 11.11./ 24.11. /  Muista ilmoittautua jokaiseen erikseen.

Mainoskuva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X
wpChatIcon