Messiruokajako HUOM! Muutoksia!

Maanantaisin ja torstaisin jaamme Messiruokaa klo 11.30 alkaen, valmiisiin kasseihin pakattuna. Kaikki kassit ovat samanarvoisia.

Koska toimintakeskus on jo jonkin aikaa ollut suljettuna, valmiit kassit tuodaan Lokki-talon sisäpihalle (Satamakadun puolelle) kaikkia suosituksia ja varotoimenpiteitä noudattaen sekä jonotusta välttäen.

Toivomme myös avuntarvitsijoiden noudattavan THL:n ohjeita:

– Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.
– Jos sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita, pysy kotona.
– Vältä kättelyä.
– Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin.
– Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.
– Ulkona liikkuessasi pidä vähintään metrin etäisyys muihin ja vältä tarpeetonta oleilua julkisilla paikoilla. Tämä koskee myös jonotusta.

2 Responses

 1. Tuulia Koivisto sanoo:

  Hei ! Olisi mukavaa tilata teiltä jotain, mutta vieläkin näkyy viikon 14 lounaat… Messijakokin olisi tarpeen, mutta tänäänkään en pääse, kun äidin kanssa mentävä Poriin silmälääkäriin. Miten muuten ne henilöt, jotka eivät sitä pääse itse hakemaan?
  Kiitos kun jaksatte auttaa!

  • RST ry sanoo:

   Hei Tuulia ja kiitos viestistäsi!

   Ruokalistat saattavat tällä hetkellä päivittyä hieman viiveellä, sillä liikenne on netissä tällä hetkellä aika ruuhkaista. Kannattaa myös kokeilla päivittää selaimen sivu omalta koneelta, se saattaa ratkaista asian.

   Mikäli ruoka-apua ei pääse jakoaikana noutamaan, kannattaa ottaa yhteyttä sivuilta löytyvän lomakkeen kautta tai soittamalla, apu järjestyy varmasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.