LIIKUNTA

Monipalvelukeskus KIPINÄn liikunta – toiminta toistaiseksi tauolla.

Kaikille avointa hyvinvointia ja terveyttä lisäävää palvelua

Vesijumppaa

Rauman uimahallissa kahdesti viikossa: maanantaisin ja perjantaisin klo 8.00 – 8.45. Ohjaajina Ninni /Terttu /Rami. Jumpatessa sykkeesi kohoaa ja lihaskuntosi kasvaa. Vesijumppa soveltuu jokaiselle liikkujalle, ikään tai kokoon katsomatta, sillä vesi elementtinä tarjoaa turvallisen liikkumisympäristön lämmitetyssä matalanvedenaltaassa(kuntoutus).

Kuntosali-Circuit

Kiertorataharjoittelua kuntosalilla (Winnova/Satamakatu 19) kahdesti viikossa: tiistaisin klo 15.00 ja torstaisin klo 13.00. Kesto n. 90 min.  Ohjaajana Ritva. Kuntosali-circuit on kiertoharjoitteluna tehtävä kuntosaliharjoitus, joka sopii niin aloittelevalle kuntoilijalle kuin jo pidempään salilla käyneelle. Treenin aikana käydään vaihtelevasti läpi eri lihasryhmiä. Kuntosali-circuit alkaa yhteisellä alkulämmittelyllä ja päättyy yhteiseen loppuverryttelyyn.

Venyttelevä hathajooga

Hathajoogaa keskiviikkoisin klo 10.00 Lokki-salissa. Ohjaajana Sinikka. Hathajooga on rauhallista ja miellyttävää joogaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Osa liikkeistä venyttää kehoa ja osa rentouttaa ja tunnin aikana tavoitteena onkin rauhoittaa ja vahvistaa tasaisesti koko kehoa. Tunti soveltuu niin aloittelijoille kuin jo aiempaa kokemusta omaaville.

Aamujoogaa

Lokki-salissa torstaisin klo 8.30. Ohjaajana Erika Raittila. Aamujooga soveltuu jokaiselle ja siinä yhdistellään vahvistavia fyysisiä harjoitteita, hengitystekniikoita ja mielenhallintaa. Se kehittää fyysistä kuntoa, rentouttaa ja notkistaa kehoa, rauhoittaa mieltä ja vapauttaa stressituntemuksista.

Lentopalloa

Meriristissä perjantaisin klo 9.30 -11.30. Perinteistä pallottelua ja pientä vastapuolten välistä kisailua pilkettä silmäkulmassa. Ryhmä koostuu pääosin miehistä, vaikka naisetkin ovat tervetulleita mukaan. Kesäkaudella ryhmä pelailee rantalentistä Jermurannassa kahdesti viikossa.

Rantalentis 

Kesäkaudella tiistaisin ja torstaisin klo 10-11 Jermurannan kenttä, Petäjäksentie 241.  

Pingis (1-2 pöytää)

Maanantaisin klo 9.30 -11.30 Meriristissä, Varhontie 14. Perinteistä pingispalloittelua eli pöytätennistä, jossa tavoitteena on lyödä kevyttä ja onttoa palloa pienikokoisilla mailoilla vastustajan puoliskolle niin, että pallo pomppaa pöydän pinnasta eikä vastapuoli kykene sitä takaisin palauttamaan. Tämä olympialaji soveltuu jokaiselle ja on hyvää harjoitusta koko keholle.


Katso tästä myös jäsenliikunta!


Lisätietoa liikuntapalveluista palveluohjaajalta

Ninni Viitanen p. 050 407 5923 / ninni.viitanen@raumantyonhakijat.com

Muutokset mahdollisia, seuraa ilmoittelua myös lehdissä ja Facebookissa. Huomioithan oman vakuutuksesi kattavuudesta, osallistujia ei ole vakuutettu yhdistyksen puolesta.


Monipalvelukeskus KIPINÄn ryhmät ja liikuntapalvelut ovat ilmaisia ja tarkoitettu kaikille Rauman alueen työttömille ja vähävaraisille sekä heidän perheenjäsenilleen. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat arkeesi mielekästä tekemistä ja olet kiinnostunut toiminnastamme.