LIIKUNTA

Monipalvelukeskus KIPINÄn liikunta

Kaikille avointa, maksutonta hyvinvointia ja terveyttä edistävää palvelua. Tarkemmat ajantasaiset aikataulut näet tapahtumakalenterista.

Vesijumppa

Rauman uimahallissa kahdesti viikossa: maanantaisin ja perjantaisin. Jumpatessa sykkeesi kohoaa ja lihaskuntosi kasvaa. Vesijumppa soveltuu jokaiselle liikkujalle, ikään tai kokoon katsomatta, sillä vesi elementtinä tarjoaa turvallisen liikkumisympäristön lämmitetyssä matalanvedenaltaassa (kuntoutus). Ohjaajina Ninni /Terttu /Rami.

Osallistuminen edellyttää uimahallin sisäänpääsymaksua.

Fascia-venyttely

Torstaisin Lokki-salissa. Fascia-venyttely on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä, lisäksi käytössä on fascia-pallot ja tarvittaessa tuolia voi käyttää tukena. Ohjaajana Ninni.

Kuntosali-Circuit

Kiertorataharjoittelua uimahallin kuntosalilla kerran viikossa torstaisin. Kesto n. 90 min. Kuntosali-circuit on kiertoharjoitteluna tehtävä kuntosaliharjoitus, joka sopii niin aloittelevalle kuntoilijalle kuin jo pidempään salilla käyneelle. Treenin aikana käydään vaihtelevasti läpi eri lihasryhmiä. Ohjaajana Ritva.

Venyttelevä hathajooga

Keskiviikkoisin Lokki-salissa. Hathajooga on rauhallista ja miellyttävää joogaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Kesto n. 75 min. Osa liikkeistä venyttää kehoa ja osa rentouttaa ja tunnin aikana tavoitteena onkin rauhoittaa ja vahvistaa tasaisesti koko kehoa. Tunti soveltuu niin aloittelijoille kuin jo aiempaa kokemusta omaaville. Ohjaajana Sinikka.

Asahi

Torstaisin Lokki-salissa. Asahi soveltuu hyvin aloittelijoille. Siinä kehitetään kehon liikkuvuutta ja tasapainoa hyvin hitain, rauhallisin liikkein. Asahi rentouttaa ja rauhoittaa sekä kehoa, että mieltä. Liikkeet voidaan suorittaa joko seisten tai istuen. Ohjaajana Ulla.

Lentopalloa

Perjantaisin Winnova / terveydenhuolto-oppilaitos, Steniuksenkatu 8. Perinteistä pallottelua ja pientä vastapuolten välistä kisailua pilkettä silmäkulmassa. Ryhmä koostuu pääosin miehistä, vaikka naisetkin ovat tervetulleita mukaan. Kesäkaudella ryhmä pelailee rantalentistä Jermurannassa kahdesti viikossa, jossa jälkipelit saunan lauteilla.Lisätietoa liikuntapalveluista palveluohjaajalta

Ninni Viitanen p. 050 407 5923 / ninni.viitanen@raumantyonhakijat.com

Muutokset mahdollisia, seuraa ilmoittelua myös lehdissä ja Facebookissa. Huomioithan oman vakuutuksesi kattavuudesta, osallistujia ei ole vakuutettu yhdistyksen puolesta.


Monipalvelukeskus KIPINÄn ryhmät ja liikuntapalvelut ovat ilmaisia ja tarkoitettu kaikille Rauman alueen työttömille ja vähävaraisille sekä heidän perheenjäsenilleen. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat arkeesi mielekästä tekemistä ja olet kiinnostunut toiminnastamme.