LIIKUNTA

Osa liikuntapalveluista tauolla toistaiseksi. Toiminnassa olevien aikataulut löydät tapahtumakalenterista.


Monipalvelukeskus KIPINÄn liikunta

Kaikille avointa hyvinvointia ja terveyttä lisäävää palvelua

Vesijumppaa (tauolla)

Rauman uimahallissa kahdesti viikossa: maanantaisin ja perjantaisin klo 8.00 – 8.45. Ohjaajina Ninni /Terttu /Rami. Jumpatessa sykkeesi kohoaa ja lihaskuntosi kasvaa. Vesijumppa soveltuu jokaiselle liikkujalle, ikään tai kokoon katsomatta, sillä vesi elementtinä tarjoaa turvallisen liikkumisympäristön lämmitetyssä matalanvedenaltaassa(kuntoutus).

 

Kuntosali-Circuit (tauolla)

Kiertorataharjoittelua kuntosalilla (Winnova/Satamakatu 19) kahdesti viikossa: tiistaisin klo 15.00 ja torstaisin klo 13.00. Kesto n. 90 min.  Ohjaajana Ritva. Kuntosali-circuit on kiertoharjoitteluna tehtävä kuntosaliharjoitus, joka sopii niin aloittelevalle kuntoilijalle kuin jo pidempään salilla käyneelle. Treenin aikana käydään vaihtelevasti läpi eri lihasryhmiä. Kuntosali-circuit alkaa yhteisellä alkulämmittelyllä ja päättyy yhteiseen loppuverryttelyyn.

 

Venyttelevä hathajooga (tauolla)

Hathajoogaa keskiviikkoisin klo 10.00 Lokki-salissa. Ohjaajana Sinikka. Hathajooga on rauhallista ja miellyttävää joogaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Osa liikkeistä venyttää kehoa ja osa rentouttaa ja tunnin aikana tavoitteena onkin rauhoittaa ja vahvistaa tasaisesti koko kehoa. Tunti soveltuu niin aloittelijoille kuin jo aiempaa kokemusta omaaville.

 

Kundaliinijoogaa (tauolla)

Lokki-salissa kahdesti viikossa: torstaisin klo 8.30 ja sunnuntaisin klo 17.00 (klo 16.55 alaovi sulkeutuu). Ohjaajana Erika. Kundaliinijoogaa sanotaan tietoisuuden joogaksi. Se soveltuu jokaiselle ja siinä yhdistellään vahvistavia fyysisiä harjoitteita, hengitystekniikoita, mielenhallintaa, mantroja ja meditaatiota. Se kehittää fyysistä kuntoa, rentouttaa ja notkistaa kehoa, rauhoittaa mieltä ja vapauttaa stressituntemuksista.

 

Lentopalloa (tauolla)

Meriristissä perjantaisin klo 9.30 -11.30. Perinteistä pallottelua ja pientä vastapuolten välistä kisailua pilkettä silmäkulmassa. Ryhmä koostuu pääosin miehistä, vaikka naisetkin ovat tervetulleita mukaan. Jatkopelit pelataan Meriristin saunan lauteilla. Kesäkaudella ryhmä pelailee rantalentistä Jermurannassa kahdesti viikossa.

 

Rantalentis 

Tiistaisin ja torstaisin klo 10-11 Jermurannan kenttä, Petäjäksentie 241.  

 

Pingis (1-2 pöytää) (tauolla)

Maanantaisin klo 10.00-12.00 Meriristissä, Varhontie 14. Perinteistä pingispalloittelua eli pöytätennistä, jossa tavoitteena on lyödä kevyttä ja onttoa palloa pienikokoisilla mailoilla vastustajan puoliskolle niin, että pallo pomppaa pöydän pinnasta eikä vastapuoli kykene sitä takaisin palauttamaan. Tämä olympialaji soveltuu jokaiselle ja on hyvää harjoitusta koko keholle.

 

RST ry LIIKU 

KIPINÄ-hankkeen uusin tulokas liikuntapalveluissa. Sen vetäjänä toimii Ninni ja toiminnassa keskitytään hyvinvointiin ja terveyteen sen moninaisilla osa-alueilla. Syksyn aikana tavoitteena on kokoontua yhteen niin liikkumisen parissa kuin erinäisten aihepiiriin liittyvien luentojen parissa. Ryhmän toimintaan mukaan ovat tervetulleita kaikki omasta hyvinvoinnistaan ja terveydestään kiinnostuneet miehet ja naiset. Ryhmän toiminnasta ja tapahtumista tiedotetaan erikseen yhdistyksen käyttämillä kanavilla.


Katso tästä myös jäsenliikunta!


Lisätietoa liikuntapalveluista palveluohjaajalta

Ninni Viitanen p. 050 407 5923 / ninni.viitanen@raumantyonhakijat.com

Muutokset mahdollisia, seuraa ilmoittelua myös lehdissä ja Facebookissa. Huomioithan oman vakuutuksesi kattavuudesta, osallistujia ei ole vakuutettu yhdistyksen puolesta.


Monipalvelukeskus KIPINÄn ryhmät ja liikuntapalvelut ovat ilmaisia ja tarkoitettu kaikille Rauman alueen työttömille ja vähävaraisille sekä heidän perheenjäsenilleen. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat arkeesi mielekästä tekemistä ja olet kiinnostunut toiminnastamme.