LIIKUNTA

Monipalvelukeskus KIPINÄn liikunta (tauolla 28.1.2022 asti)

Kaikille avointa, maksutonta hyvinvointia ja terveyttä edistävää palvelua

Vesijumppaa

Rauman uimahallissa kahdesti viikossa: maanantaisin ja perjantaisin klo 8.00 – 8.45. Ohjaajina Ninni /Terttu /Rami. Jumpatessa sykkeesi kohoaa ja lihaskuntosi kasvaa. Vesijumppa soveltuu jokaiselle liikkujalle, ikään tai kokoon katsomatta, sillä vesi elementtinä tarjoaa turvallisen liikkumisympäristön lämmitetyssä matalanvedenaltaassa (kuntoutus).

Osallistuminen edellyttää uimahallin sisäänpääsymaksua.

Pingis 

Maanantaisin klo 9.30 -11.30 Meriristissä, Varhontie 14. Perinteistä pingispalloittelua eli pöytätennistä, jossa tavoitteena on lyödä kevyttä ja onttoa palloa pienikokoisilla mailoilla vastustajan puoliskolle niin, että pallo pomppaa pöydän pinnasta eikä vastapuoli kykene sitä takaisin palauttamaan. Tämä olympialaji soveltuu jokaiselle ja on hyvää harjoitusta koko keholle.

Ulkotreeniä

Tiistaisin klo 10 ja torstaisin klo 16 ohjattua ulkotreeniä kesä/kevätkaudella Lähdepellon ulkoilualueella. Yhteinen alku- ja loppuverryttely, keppi- ja kuminauhajumppaa, pakaroita polttavaa ja sydäntä vahvistavaa porrastreeniä rennolla oman kunnon mukaisella otteella. Säänmukainen varustus, vesipullo. Ohjaajana Ninni.

Talvikaudella 2022 ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 10 Talviharjoitteluhallissa ja torstaisin klo 16 Lokki-salissa (Fascia Method-jumpaa).

Kuntosali-Circuit

Kiertorataharjoittelua kuntosalilla (Winnova/Satamakatu 19) kahdesti viikossa: tiistaisin klo 15.00 ja torstaisin klo 13.00. Kesto n. 90 min.  Ohjaajana Ritva. Kuntosali-circuit on kiertoharjoitteluna tehtävä kuntosaliharjoitus, joka sopii niin aloittelevalle kuntoilijalle kuin jo pidempään salilla käyneelle. Treenin aikana käydään vaihtelevasti läpi eri lihasryhmiä. Kuntosali-circuit alkaa yhteisellä alkulämmittelyllä ja päättyy yhteiseen loppuverryttelyyn.

Venyttelevä hathajooga

Hathajoogaa keskiviikkoisin klo 8.30 Lokki-salissa. Ohjaajana Sinikka. Hathajooga on rauhallista ja miellyttävää joogaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Osa liikkeistä venyttää kehoa ja osa rentouttaa ja tunnin aikana tavoitteena onkin rauhoittaa ja vahvistaa tasaisesti koko kehoa. Tunti soveltuu niin aloittelijoille kuin jo aiempaa kokemusta omaaville.

Asahi

Asahi torstaisin kello 10.00 Lokki-salissa. Ohjaajana Ulla Sundvall. Asahi soveltuu hyvin aloittelijoille. Siinä kehitetään kehon liikkuvuutta ja tasapainoa hyvin hitain, rauhallisin liikkein. Asahi rentouttaa ja rauhoittaa sekä kehoa, että mieltä. Liikkeet voidaan suorittaa joko seisten tai istuen.

Lentopalloa

Meriristissä perjantaisin klo 9.30 -11.30. Perinteistä pallottelua ja pientä vastapuolten välistä kisailua pilkettä silmäkulmassa. Ryhmä koostuu pääosin miehistä, vaikka naisetkin ovat tervetulleita mukaan. Kesäkaudella ryhmä pelailee rantalentistä Jermurannassa kahdesti viikossa. Jälkipelit saunan lauteilla.

Rantalentis (1.6. – 23.9.)

Kesäkaudella tiistaisin ja torstaisin klo 10-12 Jermurannan kenttä, Petäjäksentie 241. Pelien päätyttyä sauna/uintimahdollisuus.Lisätietoa liikuntapalveluista palveluohjaajalta

Ninni Viitanen p. 050 407 5923 / ninni.viitanen@raumantyonhakijat.com

Muutokset mahdollisia, seuraa ilmoittelua myös lehdissä ja Facebookissa. Huomioithan oman vakuutuksesi kattavuudesta, osallistujia ei ole vakuutettu yhdistyksen puolesta.


Monipalvelukeskus KIPINÄn ryhmät ja liikuntapalvelut ovat ilmaisia ja tarkoitettu kaikille Rauman alueen työttömille ja vähävaraisille sekä heidän perheenjäsenilleen. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat arkeesi mielekästä tekemistä ja olet kiinnostunut toiminnastamme.

wpChatIcon