LIIKUNTA

Monipalvelukeskus KIPINÄn liikunta

Kaikille avointa, maksutonta hyvinvointia ja terveyttä edistävää palvelua

Ulkotreeniä

Tiistaisin klo 10 (22.6. vika krt) ja torstaisin klo 16 (17.6. vika krt) ohjattua ulkotreeniä Lähdepellon ulkoilualueen portailla/ulkokuntosalilla ja lähiympäristössä. Yhteinen alku- ja loppuverryttely, keppi- ja kuminauhajumppaa, pakaroita polttavaa ja sydäntä vahvistavaa porrastreeniä rennolla oman kunnon mukaisella otteella. Säänmukainen varustus, vesipullo. Ohjaajana Ninni.

Vesijumppaa (tauolla)

Rauman uimahallissa kahdesti viikossa: maanantaisin ja perjantaisin klo 8.00 – 8.45. Ohjaajina Ninni /Terttu /Rami. Jumpatessa sykkeesi kohoaa ja lihaskuntosi kasvaa. Vesijumppa soveltuu jokaiselle liikkujalle, ikään tai kokoon katsomatta, sillä vesi elementtinä tarjoaa turvallisen liikkumisympäristön lämmitetyssä matalanvedenaltaassa(kuntoutus).

Kuntosali-Circuit (tauolla)

Kiertorataharjoittelua kuntosalilla (Winnova/Satamakatu 19) kahdesti viikossa: tiistaisin klo 15.00 ja torstaisin klo 13.00. Kesto n. 90 min.  Ohjaajana Ritva. Kuntosali-circuit on kiertoharjoitteluna tehtävä kuntosaliharjoitus, joka sopii niin aloittelevalle kuntoilijalle kuin jo pidempään salilla käyneelle. Treenin aikana käydään vaihtelevasti läpi eri lihasryhmiä. Kuntosali-circuit alkaa yhteisellä alkulämmittelyllä ja päättyy yhteiseen loppuverryttelyyn.

Venyttelevä hathajooga

Hathajoogaa torstaisin klo 9.30 Lokki-salissa (17.6. vika krt). Ohjaajana Sinikka. Hathajooga on rauhallista ja miellyttävää joogaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Osa liikkeistä venyttää kehoa ja osa rentouttaa ja tunnin aikana tavoitteena onkin rauhoittaa ja vahvistaa tasaisesti koko kehoa. Tunti soveltuu niin aloittelijoille kuin jo aiempaa kokemusta omaaville.

Aamujoogaa Jermurannassa (2. – 30.6.)

Kesäkuun kaikki keskiviikot klo 9.30 aamujoogaa Jermurannassa Salelan puolella (Petäjäksentie 241). Ohjaajana Erika Raittila. Aamujooga soveltuu jokaiselle ja siinä yhdistellään vahvistavia fyysisiä harjoitteita, hengitystekniikoita ja mielenhallintaa. Se kehittää fyysistä kuntoa, rentouttaa ja notkistaa kehoa, rauhoittaa mieltä ja vapauttaa stressituntemuksista. Säänmukainen varustus, oma alusta ja vesipullo.

Lentopalloa (tauolla)

Meriristissä perjantaisin klo 9.30 -11.30. Perinteistä pallottelua ja pientä vastapuolten välistä kisailua pilkettä silmäkulmassa. Ryhmä koostuu pääosin miehistä, vaikka naisetkin ovat tervetulleita mukaan. Kesäkaudella ryhmä pelailee rantalentistä Jermurannassa kahdesti viikossa.

Rantalentis (1.6. – 9.9.)

Kesäkaudella tiistaisin ja torstaisin klo 10-12 Jermurannan kenttä, Petäjäksentie 241. Pelien päätyttyä sauna/uintimahdollisuus.

Pingis (1-2 pöytää) /tauolla

Maanantaisin klo 9.30 -11.30 Meriristissä, Varhontie 14. Perinteistä pingispalloittelua eli pöytätennistä, jossa tavoitteena on lyödä kevyttä ja onttoa palloa pienikokoisilla mailoilla vastustajan puoliskolle niin, että pallo pomppaa pöydän pinnasta eikä vastapuoli kykene sitä takaisin palauttamaan. Tämä olympialaji soveltuu jokaiselle ja on hyvää harjoitusta koko keholle.


Katso tästä myös jäsenliikunta!


Lisätietoa liikuntapalveluista palveluohjaajalta

Ninni Viitanen p. 050 407 5923 / ninni.viitanen@raumantyonhakijat.com

Muutokset mahdollisia, seuraa ilmoittelua myös lehdissä ja Facebookissa. Huomioithan oman vakuutuksesi kattavuudesta, osallistujia ei ole vakuutettu yhdistyksen puolesta.


Monipalvelukeskus KIPINÄn ryhmät ja liikuntapalvelut ovat ilmaisia ja tarkoitettu kaikille Rauman alueen työttömille ja vähävaraisille sekä heidän perheenjäsenilleen. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat arkeesi mielekästä tekemistä ja olet kiinnostunut toiminnastamme.