KUNTOUTTAVA TYÖTOIMINTA

Kuntouttava työtoiminta

Rauman Seudun Työnhakijat ry:n kuntouttava työtoiminta koostuu yksilöohjauksesta sekä ryhmässä tapahtuvasta toiminnasta.

Työtoimintaa järjestetään RST ry:n toimintakeskuksen (Satamakatu 2) eri osastoilla klo 8.00 – 15.00 välisenä aikana.

Yksilöllinen kuntouttava työtoiminta

Yksilölliseen kuntouttavaan työtoimintaan hakeudutaan ottamalla ensin yhteyttä omaan vastuuvirkailijaan TE-toimistoon tai TYP:n kuntouttavan työtoiminnan ohjaajaan. Tämän jälkeen sovitaan haastatteluaika RST ry:n työtoiminnan ohjaajan kanssa.

Työtehtäviä toimintakeskuksessamme on nikkarointipajalla, kirpputorilla, mediapajassa, lounas-kahvilassa, siivoustöissä ja tekstiilihuollossa.

Toimintapäiviä on viikossa yleensä 1–4 sisältäen ryhmäpäivän tarpeen mukaan. Työtoiminnan aikana tukenasi ovat työtoiminnan ohjaajat.

Työtoiminnan rinnalla on mahdollisuus suorittaa RST ry:n järjestämänä ja kustantamana esimerkiksi hätäensiapukortti, hygieniapassi tai työturvallisuuskortti. Lisäksi työtoiminnan aikana osallistutaan RST ry:n järjestämiin koulutus- ja ryhmäpäiviin .

Tavoitteena on, että kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat siirtyvät esimerkiksi työvoimapoliittisiin toimenpiteisiin, palkkatukityöhön, työkokeiluun, koulutuksiin tai avoimille työmarkkinoille.

Yhteystiedot

Ilse Vauhkonen, hankevastaava

Takaisin työelämään-hanke

045 279 5969

ilse.vauhkonen@raumantyonhakijat.com

Maija Salonen, työtoiminnan ohjaaja

050 440 8817

maija.salonen@raumantyonhakijat.com

X
wpChatIcon