Koronaohjeistus 18.11. alkaen

Koronaohjeistus asiakkaille ja työntekijöillemme 18.11.2020 alkaen

Satakunnan sairaanhoitopiirin mukaan Rauma on kiihtymisvaiheessa. Muu Satakunta perustasolla. Rauman kaupunki suosittelee Satakunnan alueellisen tartuntatautien torjunnan työryhmän tavoin vahvasti kaikille yli 15-vuotiaille kasvomaskien käyttämistä julkisissa sisätiloissa. Maskisuosituksen laajentamisella pyritään katkaisemaan mahdollisia tartuntaketjuja.

Rauman Seudun Työnhakijat ry on päättänyt Rauman koronavirustilanteen vuoksi velvoittaa henkilökuntaa ja suosittaa asiakkaita käyttämään suojamaskeja liikkuessaan yhdistyksen ja KIPINÄN yleisissä tiloissa sekä tapaamisissa henkilökunnan kanssa. Suositus koskee myös KIPINÄn ryhmä- ja liikuntapalveluita. Liikunnan aikana maskia ei tarvitse käyttää.

Toiminnassamme huolehdimme turvaväleistä ja välineiden sekä tilojen desinfioinnista. Tärkeintä on, että sairaana/oireisena ei saa tulla paikalle! Muista hyvä käsienpesu/desinfiointi saapuessasi yhdistyksen tiloihin.

Maskisuositukset ovat voimassa toistaiseksi. Tilannetta seurataan tarkasti Satakunnan alueellisessa tartuntatautien torjunnan työryhmässä, ja tarvittaessa tehdään uusia linjauksia.

Yhdistys jakaa kankaisia kasvomaskeja vähävaraisille ruokajaon yhteydessä 18.11.

Yhdessä vastuullisesti ja järkevästi toimien turvaamme yhdistyksen toiminnan jatkuvuuden ja toistemme terveyden.

2 Responses

  1. Ritva Hietikko sanoo:

    Hei!
    Pitääkö meidän käyttää maskia kuntosalilla. Olemme kyllä pesseet kätemme ennen tunnin alkua ja lopuksi. Olemme desifioineet kaikki laitteet joita käytämme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.