KIPINÄn kevätkausi

KIPINÄn ryhmä- ja liikuntapalveluiden kevätkausi pyörähtää käyntiin tammikuun toisella viikolla ryhmätoimintojen osalta. Viikolla kolme myös pienryhmät, kuten kuntosali-circuit, hathajooga ja aamujooga aloittavat toiminnan tutuilla paikoillaan. Koska elämme vielä poikkeusaikaa ja voimassa on rajoituksia ja suosituksia, joita meidän pitää noudattaa niin muistathan, että….

  • Toiminnoissa on henkilömäärärajoituksia. Niin joogassa kuin kuntosaliryhmissä raja on 10 henkilöä – ohjaaja mukaan lukien. Tällä hetkellä emme valitettavasti (välttämättä) pysty ottamaan vastaan uusia tulijoita. Näin ollen tiedustele osallistumismahdollisuutta (Ninni p. 050 407 5923) ennen kuin liityt uutena jäsenenä ryhmään mukaan. Parhaiten tavoitat Ninnin puhelimitse arkisin klo 9 – 15.00 välisenä aikana.  
  • Lokkitalolla, Winnovassa ja uimahallin yleisissä tiloissa on voimassa maskisuositus. Maskia ei tarvitse pitää liikunnan aikana, mutta kun liikut käytävillä ja portaissa, muista maski ja turvaväli. Pesethän myös kätesi aina tullessasi ja mennessäsi.
  • Puhdista käyttämäsi matto ja muut välineet käytön jälkeen suihkuttamalla desinfiointiainetta paperiin ja pyyhkimällä välineet paperilla.  
  • Vain terveenä paikalle.

Muut ryhmäliikunnat, kuten vesijumppa, lentopallo, pingis ovat tauolla toistaiseksi.  

Lisätietoa liikuntapalveluista saat palveluohjaajalta

Ninni Viitanen p. 050 407 5923 / ninni.viitanen@raumantyonhakijat.com

Muutokset mahdollisia ja äkillisiä, joten seuraa ilmoittelua www-sivuilla ja Facebookissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.