fbpx

Juhan jäsenhankintahaaste

Juha Virtanen, tämän kesän Jermu-isäntä, haluaa heittää ilmoille haasteen kaikille Rauman Seudun Työnhakijat ry:n jäsenille ja miksei muillekin.

Hän haluaa haastaa jokaisen yhdistyksen jäsenen tuomaan mukanaan yhden uuden jäsenen yhdistykselle.

Miksi, on ensimmäinen kysymys, joka tulee mieleen.

Juha kertoo aina olleensa toimeenpaneva voima sekä innostava tsemppari, joka on selvinnyt monesta. Hän haluaa antamansa työpanoksen lisäksi tukea yhdistyksen toimintaa myös tällä tavalla.

RST ry:stä Juha on saanut tukea elämään mm. ruokakassin muodossa sekä nyt työkokeilunpaikan Jermurannan maisemissa. Hän on havainnut yhdistyksen ja Jermurannan olevan monille ihmisille tärkeä, jopa henkireikä tavalla tai toisella haastavassa elämäntilanteessa.

Hyvien ja huonojen hetkien kasvattamana hän toteaa, että elämässä pitää myös antaa takaisin ja osata olla kiitollinen ja siksi hän haluaan haastaa muutkin tekemään niin.

Jäseneksi voit liittyä, jos olet työtön, lomautettu, määräaikaisessa työsuhteessa, osa-aikatyössä, työkokeilussa, kuntouttavassa työtoiminnassa tai työttömyyseläkkeellä.

Kannatusjäseneksi kelpuutetaan 15 vuotta täyttänyt henkilö, joka on toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa tai eläkkeellä, muu kuin työttömyyseläke.

Yhteisöjäseneksi voivat liittyä yritykset, yhdistykset ja erilaiset yhteisöt.

Yhdistyksen jäsenenä saat myös monia etuja, ne löydät nettisivuilta (www.raumantyonhakijat.com).

 

Mikäli haluat tarttua haasteeseen, niin jäseneksi voit liittyä infopisteellä (Satamakatu 2) tai Juhan avustuksella Jermurannassa (Petäjäksentie 241).