Huippu Ellit 31.8.2023 loppupuhe

Huippu Ellit tapahtuma Lokkisalissa keräsi salin täyteen ihmisiä. Lisätuoleja kannettiin saliin, jotta kaikki saivat istumapaikan.

Oli mykistävää nähdä ihmisten kasvoilta innostusta ja ihastusta muotinäytöksessä olevien asujen tultua näytille. Musiikki ja mallien innostus esityksessä sai kaikki paikalla olijat myös hieman tanssahtelemaan mukana.

Huippu Ellit on saanut nimensä siitä, että täällä työskentelee alansa osaajia. Ompelimossa, kirpputorilla, keittiössä, mediapajalla sekä monessa muussa työpisteessä. Voisimme hyvin lisätä Ellit nimen jälkeen, vaikka Huippu Ellit ja Eetut!

Koko Rauman Seudun Työnhakijat ry:n henkilökunta oli mukana Huippu Ellit tapahtuman järjestämisessä ja siitä iso kiitos kaikille!!! Kiitos kuuluu myös vapaaehtoisväelle, jotka olivat mukana.

Tänä vuonna mukaan lähti t yhteistyökumppaneita niin oppilaitoksesta, järjestöstä kuin yrittäjistäkin. Joten suuret kiitokset Winnova Oy:lle ja heidän kampaamo ja kauneusalan opiskelijoille ja opettajille. Oppilaat meikkasivat ja laittoivat hiuksemme hienosti aamusta lähtien ja olimme sen päivä kuin kuningattaria.

Kiitos myös Korujen expertille Ruustenska, Kukkastudio Lempi, Rauman SPR:n ensiapuryhmä, Ulla Sundvall (Hoitola Happy) , Jaana Närvi Oriflame ja Hoitola Kallionkimallus.

Paitsi että lähes kaikki muotinäytöksen asut oli tehty täällä meillä, olivat mallit tänä vuonna meidän omia työntekijöitämme, vapaaehtoistyötä tekeviä sekä sukulaisia. Kaikki asut olivat joko tuunattuja tai kokonaan lahjoitetuista kankaista valmistettuja asuja. ”Painotamme työssämme kestävää kehitystä”

Saimme näytökseen myös musiikin karaoke ammattilaisen Rainer Lehden. Hän viihdytti meitä lauluillaan. Ja lopussa, ennen arpajaisia kuulimme ukuelelen harrastajakaksikon musiikkiesityksen.

Koko Illan oli myynnissä arpoja, sekä kahvia, teetä ja pientä makeaa ja suolaista. Illan juontajana toimi teatterin Grand Old Man, Jankke (Jarmo Koski)  

Huippu Ellit on meille tärkeä tapa viestittää siitä, miten yhteistyö, osaaminen, tahtotila, ja ammattiaito kohtaavat.

Isot kiitokset mukana olleille! Tavataan taas……

Ilse Vauhkonen, RST ry, PJ