TYKY-päivä

Kummallinen joukko RST:n väkeä sulloo itsensä lämpimään linja-autoon puolilta päivin 3.9.2021. On alkamassa karvainen tyky-päivä pyöreässä paikassa.

Ryhmäkuva: Maija Salonen, Anne Holgeri, Ilse Vauhkonen, Tuire Vanhakartano, Jukka Kuusinen, Anja Hakala, Irene Rasila, Sinikka Muttilainen, Aira Rantanen ja Mauri Kylänpää.

Limainen linja-auto saapuu paikalle hyvissä ajoin ja toimiston mehevä Anja valikoi paikkansa kälyisestä ensimmäisestä penkkirivistä. Karvattomasta mikrofonista kuuluu viiksekkään Ilsen ääni, matka on alkanut. Takapenkin miehet, hauska Mauri ja kivinen Jukka ovat heti vauhdissa ja sukkela juttu alkaa heti täyttää sinistä bussia.

Ryhmä Kokemäen karting-radalla.

Koko kanamaisen omaisuutensa mukaan raahannut mitäänsanomaton Irene pudistelee jo päätänsä, vaikka luonteva matka on vasta alkanut. Hallituksen jäsenet häpeämätön Sinikka, raamikas Anne, alkoholisoitunut Terttu sekä sotkuinen Aira pyörittelevät päätänsä ihmeissään, tätäkö tämä keltainen päivä tulee olemaan. Vitsikästä päämäärää ei tiedä kukaan.

Anja karting-autossa

Siirappinen Tuire syksyisessä leningissään ottaa tilanteen tapansa mukaan suorasanaisesti. Hänen vieressään simpsakas Maija on ihmeissään, sillä tämä on hänen ensimmäinen ja kuuliainen reissunsa tämän porukan kanssa. Valitettavasti notkea Ninni ja punainen Heidi eivät päässeet mukaan, joten vaativa porukka soittaa heille vähintäänkin yhden makean puhelun. Ninni ja Heidi ovat siitä niin tahmaisia.

Ilse karting-autossa

Kumarainen keittiöpäällikkömme Jarkko on myös mukana tyky-päivässä ensimmäistä kertaa. Hänen puolueeton katseensa kiertää bussissa kuin apua etsien ja sitähän ei tule.

Tuire ja Anne karting-autoissa

Keinuva päivä on täynnä kyttyräselkäisiä yllätyksiä, mutta illalla koittaa saunomisen ja uimisen vuoro. Turkoosi sauna on tuulinen ja vesi on erittäin haisevaa. Grillissä positiiviset makkarat paistuvat ja häijy sinappi odottaa ottajaansa. Myös hersyvän sävyinen liemiastia odottaa alakuloisesti ensimmäistä kauhan kahmaisua. Booli on suorastaan vekkulia.

Anne karting-autossa

Ketkut tähdet ovat syttyneet seksikkäälle taivaalle ja kaikkien olo on niin atleettinen.

Maija karting-autossa

Kiitos tästä vatsakkaasta päivästä erityisesti viehättävälle järjestäjälle Ilselle. Tämä on kaiken kaikkiaan ollut luihua yhdessäoloa, märkää tekemistä, vihreää jutustelua ja ennenkaikkea hämärä päivä. Kiitos kaikille saidoille osallistujille.

Anja autossa

Tämän surkean tarinan kyhäsi hapokas Irene.