fbpx

Tarvitsetko somevelhoa?

Kuka on tämä lupaamamme somevelho?

Karen Claudin

 

Hän on Karen Claudin, ranskalaislähtöinen, nykyään raumalainen markkinointiviestinnän rautainen ammattilainen.

Karen on suorittanut Ranskassa ulkomaankauppaan suuntautuneen liiketalouden perustutkinnon. Tämän jälkeen hän on opiskellut web designeriksi Eurajoella.

Viimeisen vuoden aikana hän on työn ohessa päivittänyt osaamistaan suorittamalla Toimintaa, työtä ja ohjausta-hankkeessa oppisopimuksella markkinointiviestinnän ammattitutkinnon, erityisosaamisalanaan sähköinen markkinointi.

Karenilta löytyy myös varsin kattavaa ja monipuolista työkokemusta (löydät linkin Karenin CV:hen ja portfolioon tältä sivulta).

Miksi etsimme töitä näin?

Mikä olisi parempi tapa etsiä töitä sähköisen markkinoinnin osaajalle kuin sähköinen alusta? Lisäksi me haluamme poikkeuksellisesti kirjoittaa julkisen suosittelukirjeen, sillä tässä on tarjolla loistava työntekijä mille tahansa yritykselle, kunnalle, kaupungille tai järjestölle.

Miksi me emme sitten pidä näin loistavaa työntekijää täällä, saatat nyt kysyä. Vastaus tähän on hyvin yksinkertainen: oppisopimus ja määräaikainen työsuhde päättyvät. On aika päästää Karen avoimille työmarkkinoille, vaikka me kuinka haluaisimme hänet Mediapajassa pitää.

Osaaminen?

Karen Claudin on työskennellyt Rauman Seudun Työnhakijat ry:n Mediapajalla vuodesta 2017. Tänä aikana Karen on suunnitellut ja toteuttanut yhdistyksen graafista ilmettä mm. mainosten, logojen, nettisivujen ja somen osalta. Hän on myös suunnitellut ja toteuttanut erilaisia markkinointikampanjoita. Karenin työhön ovat kuuluneet myös valokuvaus, videokuvaus, erilaiset tapahtumajärjestelyt, sisällöntuotanto yhdistyksen nettisivuille ja somekanaville sekä asiakaspalvelu Mediapajassa (opastus ja neuvonta sähköisten palveluiden ja laitteiden käytössä).

Yhdistyksen ennestään tuntevat eivät ole voineet olla huomaamatta visuaalisen kokonaisilmeen muutosta tai huomattavasti kasvanutta näkyvyyttä somessa. Karen on ollut isosti mukana tätä muutosta tehdessä.

Uskallamme luvata, että hän pystyy samaan koska tahansa ja missä tahansa, sijoitukselleen saa vastinetta.

Miksi tämä henkilö kannattaisi napata itselleen?

Monipuolisen osaamisen lisäksi Karen on pirun hyvä tyyppi.

Työtovereina toimineina suosittelemme häntä lämpimästi, sillä hän on lojaali ja luotettava työntekijä ja kollegana innostava sekä rohkaiseva ja osaa ottaa myös vastaan palautetta. Karen on äärimmäisen lahjakas visuaalisesti, spontaani ja täynnä uusia ideoita, joihin hän uskaltaa rohkeasti heittäytyä aina parhaansa tehden.

Karenin työote on suunnitelmallinen, oma-aloitteinen, tarkka, määrätietoinen ja asialle omistautunut. Kielitaitoa löytyy vaikka muille jaettavaksi (suomi, ranska, englanti, saksa).

Karen on saanut kiitosta työyhteisöltä ja asiakkailta ystävällisestä ja aina asiallisesta käytöksestään, positiivisuudestaan, kyvystään kuunnella sekä siitä, että hän on aina valmis auttamaan.

Suosittelijat:

Tuire Vanhakartano, mediapajaohjaaja, Rauman Seudun Työnhakijat ry, p. 050 512 7404
Ilse Vauhkonen, hankevastaava, Rauman Seudun Työnhakijat ry, p. 045 279 5969

Mitä vielä odotat?

Tarjoa Karenille töitä!

p. 045 859 3777

karen.claudin@gmail.com

https://www.karenclaudin.com/

Karen Claudin_CV luova

Karen Claudin_ansioluettelo