Avoimia työkokeilu- sekä palkkatukipaikkoja

Avoimet työkokeilu- sekä palkkatukipaikat (100%) RST ry:

Kirpputorille haetaan myyntityöstä kiinnostuneita henkilöitä. Työaika on klo 8.30–18.00 välillä. Maanantaista lauantaihin. Lauantain vuorossa olevan työaika on klo 10.00–15.00. Kirpputorilla ei työskennellä yksin.

Työtehtävät: Lahjoitettujen tavaroiden vastaanottaminen, tarkastaminen, lajittelu, hinnoittelu, hyllyttäminen ja myyntityö. Lajittelu on pääasiassa puhtaiden, likaisten ja rikkoutuneiden esineiden ja vaatteiden erittelyä, pesuun viemistä ja edelleen kierrätystä. Työ on pääasiassa asiakaspalvelua.

Lounaskahvilaan haetaan keittiöalasta kiinnostuneita henkilöitä. Työaika on 7.30–15.00 välillä. Lauantaisin vuorossa olevan työaika on klo 9.00–15.00. Keittiössä ei työskennellä yksin.

Työtehtävät: Keittiöapulaisten tehtäviin kuulu mm. ruoanlaiton avustavien tehtävien lisäksi keittiön puhtaus, tiskaaminen ja muut järjestely työt.

Haemme myös ruoanlaiton taitoista keittiöalan osaajaa, joka voi tuurata pääkokkia hänen poissa ollessaan.

Toimintakeskukseen haetaan siivoojia. Paikkoja on tarjolla 2–4 henkilölle. Työaika on klo 9.00–14.00 välisenä aikana.

Työtehtävät: Siivoojan työ on enimmäkseen ylläpitosiivousta toimistoissa ja toimintakeskuksen eri osastoilla.

Messiruoka-apuun haetaan ruoka-aputyöntekijöitä. Työaika on 9.00–14.00 ma -pe. Lauantaisin ei ole työpäivää.

Työtehtävät: Hävikkiruokien vastaanottaminen, lajittelu, ruokien säilömien, pakastaminen ja pussittaminen sekä jakaminen ruoka-apua tarvitseville.

Jokainen työn aloittava henkilö saa perehdytyksen ja työhön opastuksen. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse välttämättä olla. Jokaisessa työpisteessä on mahdollisuus opiskella ja suorittaa osatutkintoja ko. alaan. Kaikesta osaamisesta saa PAIKKO-osaamistodistuksen, josta saa hyväksi luettavia osaamispisteitä opiskelun jatkumisessa tai aloittamisessa.

Suunta Duuniin -hanke

Ilse Vauhkonen 045 279 5969