AVENUE -TEATTERI

Logo

Rauman Seudun Työnhakijat ry:n oma harrastajateatteri Avenuen historia ulottuu vuoteen 1995 jolloin valmistettiin ensimmäinen näytelmä, “Traktorilla taivaaseen”.

Avenue toimi aktiivisesti 10 vuoden ajan, kunnes kiinnostus pikkuhiljaa hiipui ja teatteri jäi uinuvaan tilaan.

Vuonna 2015 Avenue teatteri heräsi henkiin omalla pienoisnäytelmällä “Kohti tulevaisuutta“. Esityksiä oli 3 ja paikkana toimi Lokki-talon valtuustosali. Esitykset olivat ilmaisia.

Vuoden 2016 näytelmän nimi oli “Minne tuuli kylän kuljettaa“. Näytöksiä oli 6 plus yksi tilausnäytös ja kaikki olivat lähes loppuunmyytyjä. Tarinasta lisää täällä. Se aukeaa pdf tiedostona.

Vuoden 2017 näytelmä oli pienoisnäytelmä “Kerrostalosuhteita“. Se kertoi elämän sattumuksista ja siitä miten suuret asiat linkittyvät tavallisten ihmisten elämään. Käsikirjoittaja ja ohjaaja Teemu Laulajainen sanoi: “Kehotan katsojaa ottamaan näytelmän vastaan avoimin korvin ja silmin.”

Näyttelijät olivat Jonna Puputti, Jari Heinonen, Tuija Sainio, Tuija Väkiparta, Tuire Vanhakartano, Noora Pohjola, Sinan Bahaa ja Teemu Laulajainen.

Esitystä oli yhteensä kolme: kaksi Aarrejahti-kirpputoritapahtuman yhteydessä ja kolmas HuippuEllit -tapahtumassa. Silloin Lokki-sali oli ihan täynnä katsojia.


Avenue -teatteri etsii joukkoonsa teatteriharrastuksesta kiinnostuneita. Kiinnostaako näytteleminen, lavastaminen, puvustaminen? Ota rohkeasti yhteyttä Irene Rasilaan puh. 050 576 9613, klo 9.00 – 15.00.